Selamlar, yazdığım bir şiiri sizinle paylaşmak istedim. Eleştirir veya size ne hissettirdiğini söylerseniz çok mutlu olurum. Uzun zamandır şiir yazmıyordum, metin biraz dağınık gelebilir. Düzeltmeye ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. teşekkür ederim <3
zeynepsy 1785268012
heart
9 kişi
  • Siradan bir omur yazar
    Sıradan bir okur yazar·Siradan bir omur yazar
    Galiba şu sıralar Sylvia Plath'a fazla sardığımdan "Delik fişek edilmiş imparatorluklarda yaşarım" kısmı, Apansız Durduk şiirindeki son kısmı anımsattı sjnwnwnw "Sonra da yaşarım Cebelitarık'ta, havada, havada."
    ​Sırasıyla ciddi, çocuksu gibi hissettirdi son dizedeyse ikisi birden gibi.
    ​Ellerine sağlık <3
    ·3 saat önce
    Cevapları Görüntüle (3)
  • eylemgln
    Eylem ·eylemgln
    ilk dize çok hoşuma gitti. ben de deniz gibi anlatıcınn çocuk olup olmadığını düşündüm ama bence şiire çok yakışmış. sadece bazı göndermeleri anlamakta zorlandım hatta anlayamadım bu benden kaynaklıdır büyük ihtimalle. bir de şiirin içindeki hırçınlığı çok sevdim. eline sağlıkk
    ·3 saat önce
    Cevapları Görüntüle (2)
  • Isimsiz Yokkisi
    Deniz Uyanıker·Isimsiz Yokkisi
    Tekrar şiir yazmış olmana sevindim! Daha önce herhangi bir şiirinde kullanmış mıydın hatırlamıyorum ama varolmamış tanrılarla pişti oynamak (Kırık Do Dİyez'de vardı hatırladım şimdi), apollon'un kargası falan epey tanıdık geldi. Neden bilmiyorum ama çok kırsal havası aldım. Hatta kesin söylemem gerekirse atmosferi, kırsalda virane bir evde (klasik anadolu köy evi, gibi) geçen bir sabah hissi uyandırıyor bende. Anlatııcı da epey kafamı karıştırdı doğrusu. Kelimeleri uzatması, sürekli oyun, oyuncak vs. geçmesi çocukmuş hissiyatı uyandırıyor ama karmaşık şeylerden de bahsediyor aynı zamanda. Şimdilik hissettiklerim bunlar, diyebilirim. Ellerine sağlık! (plastik yüzler miiii reis şüphelendi)
    ·3 saat önce
    Cevapları Görüntüle (7)