Seri son bir yılda okuduğum en iyi şey olabilir.Obsesyon,yalnızlık,travma,toplum-birey ilişkisi,doğa ve insan konularını inanılmaz akıcı,geleneksel çizim tarzını kullanarak yarattığı başyapıt panellerle hikayesi çok akıcı ve derin bir eser.Şuan yeni bitirdim ve kendimi o dağlara tırmanmış gibi soluksuz hissediyorum.Şöyle söyleyiyim normalde bir eserin insanın kişisel gelişiminde pek etkili olabileceğini düşünmem veya da tek başına köklü bir değişim yaratamaz ama bu manga tek başına bu fikrimi değiştirdi.Özellikle anksiyete tarzı sorunları olan insanlara öneririm.Bende yok,üni öğrencisiyim ve durduk yere bir inşaata girip çalışasım geldi ve ihtiyacımda yok.Sizi eylem insanına dönüştürebilir.Bu platforma belki daha önce Berserk,Vagabond,Vinland Saga felan konuşulmuş,adları geçmiştir ama bu seri bambaşka bir etki yarattı bende.Başları ucuz bir seri gibi başlıyor ama 30 lu bölümlerden sonrası karakterin amacı gibi ZİRVE.Sizi fazlasıyla geliştirecek bir seri olduğunu düşünüyorum.Gerçek bir hayat hikayesi.Mori Buntarou’nun hayatının kurgusal ve biraz değiştirilmiş hikayesi.Neyse okuyun bence efendim.Bir panelde bırakıyorum.Böyle çok fazla panel var.Zaten mangaka da karakterlerin durumunu daha çok çizimlerle anlatmaya özen göstermiş.MÜKEMMEL!!!!